Å Home
Home På egen hand Hotellbokning Aktuella Resor Amtrak Modeller Kontakt
ÅmmebergsResor - Ekorrvägen 7 - 694 60  Åsbro - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se

Skidresa Italien 17-26 februari 2016Val di Sole
2016 blev det, som alltid, en lyckad resa med ett härligt gäng!!! Finns intresse, så kör vi vidare även 2017 - anmäl redan nu om ni är intres­serade!

Vi åker bland annat skidor i backarna i Madonna di Campiglio, en av Italiens främsta skidorter och en riktigt klassisk pärla. Sedan ett par år tillbaka, kan man åka i ett system som är sammanknutet från Pinzolo, till Folgarida-Marilleva, med Madonna di Campiglio i mitten. Totalt kan vi välja på 148 liftar och 50 mils åkning, med högsta åkhöjd på 3016 möh, beroende på vilket liftkort man väljer. Vi bor hos familjen Eccher på deras medel­klasshotell ***Superior, Hotel Eccher i den trevliga bergsbyn Mezzana, inte långt från övriga orter och nära till skidåkningen. Alla nödvändiga facili­teter finns på rummen och naturligtvis restaurang och bar. Närmaste orter är Marrileva, Folgarida och Malé. Läs gärna mer om hotellet på deras hem­sida!

Reseprogram:

Dag 1–2
Vi börjar resan på morgonen i Örebro och beger oss söderut efter lastning av både bagage och oss själva. Vi färjar mellan Helsingborg–Helsingör samt Rödby–Puttgarden. Under hela resan sker relativt täta stopp för att äta och sträcka på benen – resan skall vara behaglig. När vi kommit en bit in i Tyskland slår vi oss till ro i bussen för natten. Efter ett frukoststopp kommer vi så småningom till Österrike och slutligen Italien. Beroende på hur trafiken flutit, anländer bussen till Mezzana, någon gång från lunch till tidigt på kvällen dag två. På vårt hotell väntar en god middag och när ni är redo, en skön säng. Vi informerar under nerresan om skidområden och olika liftkort.

Dag 3–8
Dagarna inleds med en härlig frukostbuffé. Var och en väljer själv när man vill börja dagen och ge sig iväg, då vi utnyttjar den fria skid­bussen som avgår utanför hotellet och tar oss de 5 minuter som det tar upp till bergbanan, liksom hem igen på eftermiddagen. Det ger var och en större frihet att fritt planera sina dagar, allt efter väder och humör! Måndag, tisdag eller onsdag kommer vi att åka med vår buss till Tonale, beroende på hur vädret ser ut & tillräckligt intresse finns. Efter skidåkningen och före den gemen­sam­ma middagen brukar vi träffas i hotellbaren och en del passar på att ta en promenad på byn och fynda i någon av butikerna.

Dag 9–10
Vi lämnar Mezzana och Val di Sole efter frukost för att bege oss norrut igen, förhoppningsvis solbrända och trötta i benen. Går allt enligt planerna anländer vi till Närke senast på efter­middagen dag tio.
Reseinformation

I priset ingår:
Grundpriset inkluderar resa i modern helturistbuss, färja ToR, del i dubbelrum med dusch/wc, 7 frukostbufféer samt 7 middagar, som består av salladsbuffé och 3-rätters middag, där var och en väljer från dag till dag mellan alternativen.


Detta ingår ej:
Mat på ner- & hemresa, luncher, dricka till maten, liftkort.


Avbeställningsskydd/pers: 325 kr (OBS! Kolla er hemförsäkring)

Liftkort Superskirama Dolomiti 2014: Vuxen 257 Euro, Senior (födda före 30/11 1948) 231 Euro, Junior (födda efter 30/11 1997) 180

Euro. Barn födda efter 30/11 2005 är gratis vid köp av vuxenkort. Priserna gäller 6-dagarskort för alla områden. Väljer man ett mindre område, blir det billigare.
(OBS! Foto till samtliga liftkort krävs, går bra att visa upp passet!)


Valuta:
Valutakursen är beräknad på 9:00 kr/Euro.


Resevillkor: Särskilda resevillkor gäller.


För mer information:
www.skirama.it
www.valdisole.net
www.hoteleccher.it


Info@ammebergsresor.se

Priser

Antal dagar: 10
Pris/person i dubbelrum 2017:
7.600,-  Del i dubbelrum

4.900,- Barn i extrabädd: *3-6 år 5.900,- *  7-12 år

6.800,- * 13-14 år

  325,- Avbest.skydd


Sista bokningsdag: 8/1 2017
Antal platser kvar: Finns!

Bokning resa: