Å Home
Home På egen hand Hotellbokning Amtrak Aktuella Resor Modeller Kontakt
ÅmmebergsResor - Ekorrvägen 7 - 694 60  Åsbro - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se


En vårresa till den otroligt vackra ön Rügen där vi ser det som skulle bli världens största hotell med 20.000 bäddar, vackra kritklip­por som störtar ned i havet och pittoreska badorter. Shoppingen är stängd på söndagar så vi måste åka torsdag-lördag.


DAG 1.
Avresa tidigt på morgonen för färd via Jönköping till Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Så bär det av genom de danska öarna till Gedser där färjan till Ro­stock väntar. Nu har vi bara 1 timme kvar till vårt hotell i den gamla svenska staden Stralsund. Hotell i 2 nätter.

DAG 2.

Frukost. Idag väntar en fantastisk rundtur på den vackra ön Rügen med alléer, sandstränd­er, kritklippor och mysiga småstäder med kors­virkeshus. Vi besöker även Hitlers ho­tell, en nästan 6 km koloss som nu håller på att bli lyxresort. I Oldtimermuséet finns bilar, tåg och spårvagnar från DDR-tiden och i NVA-muséet Prora’s historia.
Åter till hotellet.


DAG 3.
Frukost. Vi åker tillbaka till Rostock för att shoppa hos Fleggard/Calles varefter vi tar färjan åter till Gedser. Via Helsing
ør/­Hel­singborg kommer vi till hemorten sent på kvällen.INGÅR:
Bussresa, färjor Helsingborg/­Helsing­ør, Gedser/Rostock ToR, Del i dubbel­rum, 2xFrukost, 2xMiddag, Entré till Oldtimermuseum Prora, NVA-muséet.


PRIS:
För aktuellt pris, Se vår webbsida eller ring/maila.   

bokning@ammebergsresor.se

Tysklandsshopping med Rügen

Avresa 2/5 2024 - 3 dagar