Å Home
Home På egen hand Hotellbokning Aktuella Resor Amtrak Modeller Kontakt
ÅmmebergsResor - Ekorrvägen 7 - 694 60  Åsbro - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se

Följ med oss på en weekendresa till norra Tyskland och koppla av några dagar! Vi ger er det lilla extra!

Vi bor på lyxiga Strand Hotel, ej att förväxla med lägenhetshotellet i Weissenhäuser. Tillgång till badparadiset men även till hotellets egen pool med tillhörande spa-anläggning.


Reseprogram:

Vi åker från Örebro vid 05.30, Kumla 05.50, Hallsberg 06.05 och Askersund 06.30, för vidare resa ner mot södra Sverige. Vi stannar för frukost, innan färjan i Helsingborg tar oss över till Helsingör. Så bli det vidare färd ner genom Danmark, till Tyskland och Heilegenhafen, där vi hittar Hotell Weissen­häuser Strand en bit utanför. Beräknad ankomst ca 17.00. På kvällen är det tid för gemensam middag.

På lördagen gör vi en utflykt till den fantastiska julmarknaden i Lübeck. Naturligtvis så shoppar vi på de numer välkända kedjorna runt Heilegen­hafen. På hotellet finns möjligheten att utnyttja badet, före middagen.

På söndagen äter vi frukost och checkar ut, så hinner vi med ytterligare ett varv i närområdet, innan vi vid lunchtid styr tillbaka norrut mot Sverige. Vi avslutar med avskedsmiddag. Beräknad hemkomst Askersund ca 21.00, Örebro ca 22.00, förhoppningsvis efter många glada skratt, god mat & trevlig gemenskap!
Reseinformation

I priset ingår:
Grundpriset inkluderar bussresa T/R, färja Helsingborg/Helsingör + Rödby/Puttgarden T/R, del i dubbelrum med dusch/wc 2 nätter, frukost på nerresan samt 2x frukost på hotellet, 2x middag på hotellet + middag på hemvägen & diverse överraskningar och program på plats. Dricka till maten tillkommer.

Pris

Antal dagar: 3
Pris/person: 3.250,- Del i dubbelrumJulmarknad Lübeck
Avresa 25/11 2016

Info@ammebergsresor.se Bokning resa:

AVRESEDATUM:
25/11 2016