Å Home
Home Busstransport På egen hand Hotellbokning Aktuella Resor Amtrak Researkiv Om oss Modeller Videofilm Kontakt
ÅmmebergsResor - Tomteviksvägen 18 - 696 75  Åmmeberg - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se

Följ med oss på en weekendresa till norra Tyskland och koppla av några dagar! Vi ger er det lilla extra!

Vi bor på lyxiga Strand Hotel i Weissenhäuser. Tillgång till badparadiset men även till hotellets egen pool med tillhörande spa-anläggning.


Reseprogram:

Vi åker från Örebro vid 05.30, Kumla 05.50, Hallsberg 06.05 och Askersund 06.30, för vidare resa ner mot södra Sverige. Vi stannar för frukost, innan färjan i Helsingborg tar oss över till Helsingör. Så bli det vidare färd ner genom Danmark, till Tyskland och Heilegenhafen, där vi hittar Hotell Weissenhäuser Strand en bit utanför. Beräknad ankomst ca 17.00. På kvällen är det tid för gemensam middag.

På lördagen gör vi en utflykt, anpassad efter väder och vind. Kanske blir det Lübeck eller varför inte Eutin eller någon av de andra mysiga småstäderna i närheten. Naturligtvis så shoppar vi på de numer välkända kedjorna runt Heilegenhafen. På hotellet finns möjligheten att utnyttja badet, före middagen.

På söndagen äter vi frukost och checkar ut, så hinner vi med ytterligare ett varv i närområdet, innan vi vid lunchtid styr tillbaka norrut mot Sverige. Vi avslutar med avskedsmiddag. Beräknad hemkomst Askersund ca 21.00, Örebro ca 22.00, förhoppningsvis efter många glada skratt, god mat & trevlig gemenskap!
Reseinformation

I priset ingår:
Grundpriset inkluderar bussresa T/R, färja Helsingborg/Helsingör + Rödby/Puttgarden T/R, del i dubbelrum med dusch/wc 2 nätter, frukost på nerresan samt 2x frukost på hotellet, 2x middag på hotellet + middag på hemvägen & diverse överraskningar och program på plats. Dricka till maten tillkommer.

Pris

Antal dagar: 3
Pris/person: 3.250,- Del i dubbelrumLångweekend Tyskland med shopping

Info@ammebergsresor.se Bokning resa:

AVRESEDATUM:
8/5 2015

20/11 2015

Alternativ med 1 natt finns också.

Se 2-dagarsvarianten!