Å Home
Home På egen hand Hotellbokning Amtrak Aktuella Resor Modeller Kontakt
ÅmmebergsResor - Ekorrvägen 7 - 694 60  Åsbro - Tel reseinfo: Utrikes: 0582-51090, Inrikes: 0583-34390  - info@ammebergsresor.se


JOKKMOKKS MARKNAD
Avresa 3/2 2022

Avresa 2/2 2023
En bussresa till den mytomspunna och fantastiska marknaden i Jokkmokk då vi även besöker Ishotellet i Jukkasjärvi samt en hel del mer. Programmet är med Corona-reservationer.

Vi har varit tvugna att justera programmet på grund av Corona-restriktioner samt hotell som inte varit så kundvänliga. De flesta har krävt 100% betalning 30 dagar före avresa och inga pengar tillbaka om myndigheterna avråder från resa. Nu har vi äntligen hittat hotell som är mer tillmötesgående


DAG 1. 2/2 Torsdag: Hemorten-Örnsköldsvik
Avresa tidigt på morgonen för färd mot Gävle, därifrån följer vi kusten upp. Ett litet stopp vid Höga Kusten-bron och sedan är det inte långt kvar till dagens slutmål, Örnsköldsvik.

Middag.


DAG 2. 3/2 Fredag: Örnsköldsvik-Boden

Efter frukost fortsätter vi E4’an upp till Boden dit vi anländer tidig kväll. Middag.


DAG 3. 4/2 Lördag: Boden-Jokkmokk-Kiruna

Frukost. Vi har ca 2 timmar till Jokkmokk och marknaden. Här tillbringar vi dagen med en mängd aktiviteter, både utomhus som inomhus. Det mesta är gratis men viviteter kräver förbokning och entré-avgift. Ajtte museum är ett måste och likaså Jokkmokks kyrka, otroligt vacker. Före ankomsten får man ett program med alla aktiviteter under dagen.
Vid 17-tiden fortsätter vi via Gällivare till Kiruna för incheckning på hotell i 2 nätter. Middag.


DAG 4. 5/2 Söndag: Kiruna - Ishotellet    

Frukost. Idag åker vi till  Jukkasjärvi och Ishotellet, hotellet som varje sommar flyter bort och varje höst återuppbyggs. Här får vi en guidad visning. Vidare till ”världens största minsta stad - Kiruna - där vi får en guidning om den pågående flytten av staden. Middag.


DAG 5. 6/2 Måndag: Kiruna-Örnsköldsvik
Frukost.  Dags att lämna Kiruna. Vi lämnar Kiruna, åker ned till Luleå och fortsätter nedåt kusten till Sundsvall. Middag.


DAG 6. 7/2 Tisdag: Örnsköldsvik-Hemorten

Frukost. Så återstår resan söderut mot hemorten.

INGÅR: Bussresa, Del i dubbelrum, 5xFrukost, 4xMiddag. Entréer, Lokalguider.


PRIS

Ca  9.500,- Del i dubbelrum

Ca  2.500,- Enkelrumstillägg.INGÅR EJ: Övriga luncher, privata utgifter.
ANMÄLNING: Snarast.

bokning@ammebergsresor.se

INSTÄLLD FLYTTAD TILL 2023